Velkommen til Lyne Friskole

Lyne Friskole er en Grundtvig-Koldsk inspireret skole med en flok glade og aktive børn og engagerede lærere og ansatte, som brænder for friskoleideen…

I vores travle hverdag med undervisning - ude som inde, er der også plads til smil, leg og nærvær.

Vi tror på, at et trygt læringsmiljø er med til at udvikle eleverne til hele mennesker, så de senere hen er rustede til at møde livets udfordringer.

Friskolen prioriterer fællesskabet højt og at der er en synlig sammenhæng mellem forældre, børn og skole.

Vi håber, at hjemmesiden giver et lille indblik i hvem vi er og hvad vi står for. I er meget velkommen til at kontakte skolen på tlf. 75 25 00 11/60 85 32 98 eller adm@lyfs.dk for yderligere information.

I skolen skal man træde varsomt, thi der bliver mennesker til.

Chresten Kold